Gazduire web

Web Hosting

Cum functioneaza gazduirea web? Atunci când cineva isiface un site si doreste ca si alte persoane sa-l vada, va trebui sa il publice (incarce) cu un serviciu de web hosting.Serviciile de web hosting functioneaza prin stocarea fisierelor site-ului in computere de capacitate mare (servere web) conectate la o retea foarte rapida. Când cineva tasteaza adresa de web, internetul se conecteaza la serverul de web, care detine fisierele site-ului. si apoi transfera informatiile site-ului inapoi la computerul lor. De acolo ei pot naviga si vizualiza paginile site-ului.

O retea privatã virtualã (din englezã de la virtual private network, prescurtat VPN) extinde o retea privatã peste o retea publicã, precum internetul. Permite unui calculator sau unui dispozitiv ce poate fi conectat la retea sã trimitã si sã primeascã date peste retele publice sau comune ca si cum ar fi conectat la reteaua privatã, beneficiind în acelasi timp de functionalitatea, securitatea si politicile retelei publice.

Gazduire Site :Web hosting este adesea oferit, ca parte a unui plan general de acces la Internet de la furnizorii de servicii de Internet (Internet service providers). Exista, de asemenea, multi furnizori care oferina gazduire web, contra cost, sau gratuit.

Web Hosting

Ce este web hosting? Gazduirea web (de asemenea cunoscuta si sub numele de Web site hosting, Web hosting si Webhosting) este serviciul de gazduire, sau mentinere a dosarelor (fisierelor) pentru unul, sau mai multe site-uri web. Un avantaj important al web hosting-ului este, pe lânga spatiul oferit pentru fisierele computerului, cel al conexiunii rapide la internet. Cele mai multe servicii de gazduire web ofera conexiuni pe liniile sistemului T-carrier.

Aplicatiile Internetului sunt numeroase: în primul rând afisarea de informatii mai mult sau mai putin statice cu formã de text, imagini si sunete (asa-numitele pagini web), apoi posta electronicã e-mail, transferul de fisiere de date si informatii, chat, video si video on demand, telefonie si telefonie cu imagine prin Internet, televiziune prin Internet, e-commerce, sondãri de opinie, mediu pentru rãspândirea stirilor, mediu pentru toate genurile de graficã si muzicã, deschiderea unei sesiuni de lucru de la distantã, grupuri de discutii pe teme prestabilite, jocuri interactive prin retea, operatii bancare (Internet banking) si multe, multe altele. Printre ele, World Wide Web, prescurtat WWW, deseori numit numai “web”, este la loc de vârf, deoarece este o aplicatie multimedialã si integrativã, cu o interfatã de utilizator (Graphic User Interface, GUI) foarte atrãgãtoare din punct de vedere grafic, practicã si simplu de folosit.

Gazduire Web : In cadrul acestor zone concentrate pe client, sunt o multitudine de optiuni oferite de furnizori, fiecare cu tot mai multe planuri de gazduire web, din care sa aleaga. La un anumit potential de consum, lista de optiuni, atât cea a vânzatorilor, cât si cea a planurilor, pot fi coplesitoare.

Gazduire Site Punctul de pornire în dezvoltarea Internetului a fost rivalitatea între cele douã mari puteri ale secolului al XX-lea: Statele Unite ale Americii si Uniunea Sovieticã. În 1957, URSS lanseazã în spatiul cosmic primul satelit artificial al Pãmântului denumit Sputnik. Acest fapt a declansat o îngrijorare deosebita în Statele Unite ale Americii, astfel presedintele Eisenhower înfiinteazã o agentie specialã subordonatã Pentagonului: Advanced Research Projects Agency. Aceastã agentie a Ministerului de Apãrare (Department of Defense, prescurtat DOD) este condusã de oameni de stiintã, are o birocratie redusã, si are ca misiune: „Mentinerea superioritãtii tehnologice a armatei Statelor Unite si prevenirea surprizei tehnologice în domeniul securitãtii nationale prin sponsorizarea celor mai noi si revolutionare descoperiri stiintifice si prin investirea de fonduri teoretic nelimitate pentru realizarea unei legãturi între cercetarea stiintificã si implementarea tehnologicã militarã a acesteia

Colocare Servere Ce este web hosting? Gazduirea web (de asemenea cunoscuta si sub numele de Web site hosting, Web hosting si Webhosting) este serviciul de gazduire, sau mentinere a dosarelor (fisierelor) pentru unul, sau mai multe site-uri web. Un avantaj important al web hosting-ului este, pe lânga spatiul oferit pentru fisierele computerului, cel al conexiunii rapide la internet. Cele mai multe servicii de gazduire web ofera conexiuni pe liniile sistemului T-carrier.

More results:
Gazduire Site Gazduire Site Web Hosting

Gazduire web

Leave a comment